Spring Break

Hej, tänkte berätta lite mer vad vi gör nu på lovet. Vi åkte i fredags direkt när skolan slutade vid 2. Då åkte vi ner till ett litet ställe i Nevada som hette typ Ely eller nåt. Där bodde vi bara över natten, sen åkte vi vidare genom Las Vegas och till Phoneix där vi är nu. 
 
 
Här hälsar vi ju på Kevins föräldrar som sagt. De bor i en "pensioners stad" - man kan inte ens köpa ett hus här om man inte är typ 55+ eller så. Alla hus är 2-3 sovrum och en våning and thats it. De står väldigt nära varandra, det finns gemensam pool, olika idrottsbanor så som tennis och crocket, andra aktiviteter att skriva upp sig på och alla pratar och känner varandra. Låter jättebra för pensionerer att bo här tycker jag. 
 
I alla fall, i lördags kväll när vi kom fram åt vi bara mat och sådär, sen på söndagen gick vi till kyrkan, Kegan och jag spelade tennis med två gamla gubbar och sen åt vi gemensam middag med vad som kändes som alla som bor här. I måndags chillade vi bara vid poolen och sådär hela dagen och gjorde inget speciellt. Idag kom en av 
Kevins gamla kompisar över hit med sina tre hundar och sen gick vi en sväng. Nu har jag precis kommit tillbaka från poolen och snart ska vi ut och käka och sen se på bio. 
 
Hur har ni det hemma i kylan? ;) 
 


empem

babeeeeURL: http://unicornpeace.blogg.se

Namn:
 

Mail:


Hemsida eller blogg:


Skriv din kommentar här:


Spara?