REDIGERAD Min tid!

UPDATE: Nu då? Jag har ändrat html-koden så den står i Boise, Idaho, Usa. Hjälpte det??
 
Marion: Det skulle vara kul om du la in en klocka i menyn så man alltid kan se vad klockan är hos dig, kul att veta liksom. 
 
När jag fick den här kommentaren för snart två veckor sedan hade jag ingen aning om hur man la in en klocka i menyn, men det har jag tagit reda på nu så nu ska det finnas en digital klocka under mina instagrambilder i menyn. Dock måste ni svara på om den är i min tid eller i eran? På min dator är den i min tid men jag vet inte om den går efter vad datorn man anväder är inställd på för tid. Om den är i er tid är den ju inte till någon nytta. 
 
SÅ är klockan i min meny till vänster i er tid eller åtta timmar efter?
 

Det är inte heller säkert att den syns i mobiler eller surfplattor, och om den inte rör sig varje sekund så klicka på den så kommer den igång. 
 
 

The head and the heart

Igår var jag ju som sagt på konsert med Brady. Bandet som spelade var The Head And The Heart och dom var faktiskt riktigt bra! Det var en utomhuskonsert nedanför en av skidbackarna, precis där man köper sina liftkort i ketchum. Det var hur fint som helt. Efter konserten åkte vi till Sun Walley och köpte godis, sen satt vi och pratade på en scen. Efter ett tag började det regna och åska så vi åkte hem. Det var det sjukaste åskvädret jag har vart med om! Blixtarna lyste upp så mycket som att det vore mitt på dagen. Det var sjukt läskigt! Var väldigt tacksam att ungdomarna här får köra bil så vi slapp sitta ute och vänta på skjuts/buss i det där vädret. Hur som helt kom vi hem oskadda som tur var haha! Cross country

Hello! 
Just nu sitter jag och äter lunch och ska snart åka till cross country träningen. Egentligen är det tävling idag men jag fick inte åka då jag inte har vart på alla tränigar, en var fredagen när jag kom hit och en lyckades jag sova förbi (jetlag). Så för oss som inte har tio träningar är det inte tävling utan en ta-igen-missade-träningar träning som gäller idag så vi kan åka på nästa tävling. Igår hade vi pasta-kväll, vilket vi har innan varje tävling. Det var superkul och jag lärde känna många i laget mer än innan. Ikväll ska jag på konsert med en av killarna som inte heller får åka på tävlingen! Vi ska se The Head And The Heart, hans favortiband som jag aldrig har hört talas om föut. Men det blir nog kul ändå. 
Det här är i alla fall våra tävlingskläder! Linne, shorts, mjukisdress och en till långärmad tröja. Dom här kläderna lämnar man tillbaka när säsongen är slut, de används av olika personer varje år och luktar därför som de färglada västarna som man hade på idrotten/innebandyträningarna när man var yngre. BLÄ! Jag har i alla fall beställt ett set kläder som jag får behålla också för det tyckte jag kunde var kul att ha när jag kommer hem.