School selfies

Hej! Nu sitter jag snart i bilen påväg till Boise och som sagt har jag vart utklädd hela dagen så tänkte dela med mig av lite school selfies. Gillar ni mina selfie-inlägg? ;) I do! 


Hur häftiga är inte våra lösögonfransar? 

Torsdag kväll

Idag efter skolan hade jag en händelserik eftermiddag. Först gick jag på Zumba med Benedetta. Det var kul men jag tycker det är svårt att röra armarna och benen samtidigt. Får köra fler torsdagar så jag lär mig haha. 
 
Efter det gick jag hem och provade min halloween sminkning för imorgon. Här är vissa utkläda även i skolan så jag och Bene tänkte va det då vi åker till Boise efter skolan (3.30) och det tar 2.5h dit och festen börjar 6 så vi kommer inte ha tid att fixa oss innan, så istället kommer vi träffas vid sju imorgon och fixa oss före skolan. 
 
Preview! Gissa vad jag ska va? (Ska ha lösögonfransar också)

Precis när jag provat mitt smink ringer Peggy och ba "vi äter ute ikväll" så fick stress-ta bort allt. I alla fall så var det high school night på en resturang så vi gick dit och massa personer från skolan spelade och sjöng. Alla är var så himla duktiga! Benes nya hostbror spelade i ett band. Här är en bild på dem: 

Nu ska jag sova så jag kan ha världens bästa amerikanska halloween tomorrow! Puss och kram! 

Trailing of the sheep

Hallå? Jag har ju glömt berätta för er om Trailing of the sheep! Varje år flyttars fåren som har betat i våra berg bort till twin falls och sen körs dom vidare i bil till något varmare ställe. När fåren springer genom Ketchum är det en stor grej och alla går och tittar samt att det är en parad innan. Lite som Vagnon Days (länk) om ni kommer ihåg. Jag spenderade helgen med min hostmom Peggy och mina två favorit italienare. Men det här var alltså 12:e Oktober, glömde bara skriva om det. 

Nicole, Benedetta och jag. Har jag berättat om Nicole? Hon är också från Italien precis som Bene men hon är här med Rotary. Dessutom är hon från Sardinien, så inte fastlandet Italien. 
 
 
 
 
 
ALLTSÅ SER NI HUR MYCKET FÅR?

Efter paraden behövde vi ju såklart lite mat och då tog Peggy oss till Shorty's. Jag tror jag har bloggat om det förut (eller skrev jag bara om det i brev/chat till mina kära?) Hur som, det är ett ascoolt brunchställe! Ser det inte precis ut som i film, so tell me! Typ Grease. De hade till och med en fungerade jukebox på varje bord - i miniformat och så spelades låten man valde i hela lokalen. Älskade stället och hoppas verkligen få spendera fler frukost eller bruncher där! Eller lunch som vi faktiskt åt den här dagen, även fast det var från frukostmenyn. Plus i kanten att de även hade glutenfria toast till min "Shorty's favorite omelet" som innehöll av bacon, cheddar och tomater, samt stekt potatis till.