Det sägs att hjärtat dör när man växer upp

Som vanligt får ni en bild på min söndagsfrukost. Igår var det en göra-ingenting-dag eftersom jag var på halloweenfest i fredags. Nu måste jag duscha och packa för om bara tre timmar ska jag hämta en kompis och sen åker vi till Gotland med våran konfirmandsgrupp.
 

Kärlek /MissLeinonen

 

Sheinside wanties

 
 

 

-  Jeansjacka här - Galaxy sweatshirt här - Grå cape här - Puderrosa stickad här - Grå klänning här  - Jeans här 

 

Torsdag

Torsdagar är min favoritdag i veckan. Jag vet inte om det har att göra med att jag kan sitta och äta frukost halv tio, utan att vara försenad till skolan.

Eller om det är för att jag slutar tidigt och kan göra saker på eftermiddagen, till exempel spontanköpa en basic vit stickad tröja från bikbok för 299kr.

 

Annars kan det vara för det är den sista dagen innan helgens alla festligheter börjar, för även om jag alltid måste gå till skolan på fredagar är det på fredagskvällen som det ofta händer roliga saker. I morgon ska jag på halloweenfest. 

Jag ska vara kirurg och det ska bli SÅ kul för det var senast i sexan jag var på en riktig halloween fest - och eftersom skolan fixade den kommer den nog inte vara på samma sätt som den i morgon. Vad ska ni vara utklädda till på halloween? 

Kärlek /MissLeinonen