Dagens.

Nu ska jag cykla iväg till Ebba för vi ska som sagt fira hennes 16:års dag.  Jag matchar min nya klänningsfavorit från Boozt med en stickad från Monki och mina kära Martens.  

Kärlek /MissLeinonen

 

Men vi båda vet att plåster faller av.

Som ni säkert har märkt har jag inte bloggat på en vecka och vill ni veta varför? Jag. har. börjat. g y m n a s i e t. Ett väldigt rörigt gymnasium som är under ombyggnad men samtidigt världens bästa. Allt är nytt och det enda jag har orkat göra när jag kommit hem har varit att sova, sova och sova. Trivs gör jag i alla fall och det är ju huvudsaken. 

Kvällen igår spenderades med fina grannar och nu ska jag upp till min gamla skola för att spela innebandy mot "Hemligt motstånd". Det ska bli jättekul, har saknat det.  

Kärlek /MissLeinonen


So put your hearts in the air.

Ursäkta mig, men det är 12åriga Hanna Leinonen som skriver nu. Eric Saade förtjänar ett eget inlägg för att han är så p e r f e k t till utseendet. Det är något med killar som har brunt hår, bruna ögon och kan sjunga som får mitt hjärta att smälta, fy fan. Kan fortfarande hela hans första album utantill, men har inte ens lyssnat på dem andra då min musiksmak har förändrats lite, men kan inte dölja att jag har kvar en t-shirt, en plansch och tre autografer av denna man.