Lillebror,bli inte som jag när du blir stor.

Sitter på fotolektionen just nu men är klar med dagens uppgift så tänkte bara visa er min nya favoritklänning som också är dagens outfit. Både den och koftan kommer från H&M. Jag matchar med strumpor från topshop och mina svarta vans. 
 

Förresten om ni är intresserade av vad vi gör på våra fotolektioner kan ni läsa min skolbogg som ni hittar HÄR. Det är mest för att vår lärare ska kunna ha koll på vad vi gör, men om ni mot all förmodan också vill se kan ni det nu i alla fall. 

Kärlek /MissLeinonen


Words never leave

Här på mitt golv har jag suttit ända sen jag kom hem strax efter fem och nu börjar det bli dags att packa i ordning mina saker tills i morgon. Då blir det att ta med träningskläderna till skolan då jag åker direkt till innebandyn efter ett konfirmationsmöte som börjar direkt efter skolan. Det kommer bli en lång dag, verkligen. Men först - en natts sömn! 

 
 

New in.

Som ni ser under min beskrivning till vänster åker jag till Spanien om bara 17 dagar! Därför var jag tvungen att köpa nya bikinis i helgen när jag var på stan, för de jag hade förra året har jag antingen växt ur eller tappat bort. Ibland är det bra att affärerna är tidiga med vår och sommarsaker. Jag köpte i alla fall de här två från Cubus! De landade på runt 400kr tillsammans. 
 
 

Vad tycker ni, fina va? Jag gillar speciellt den vita, men den håller sig ju inte så vit om man badar i våra sjöar så därför fick det bli en svart också. 

Kärlek /MissLeinonen