Cinderella opening night

 

We need to talk...

Hej världen, 
 
Jag har en liten fråga! Jag har ju som ni märkt kommit av mig lite med bloggandet och känner att jag inte rikigt uppdaterar så ofta som jag brukade göra. Tycker helt enkelt att jag inte har så mycket att skriva om på veckodagarna. Men jag undrar ändå, vill ni hellre läsa "Hej, idag var jag i skolan, på teatern och sen åt vi pasta till middag, nu kollar jag på tv" - inlägg än inget alls? Eller vill ni typ läsa "beställde detta smink igår, köpte det här" - inlägg eller inget alls?

Kommentera gärna vad ni tycker, det skulle göra mig glad att få lite åsikter. Känner att min blogg bara blir tråkigare och tråkigare. 
Dagen till ära får ni en gammal bild på mig och Emma då det är hennes artonårsdag idag! Den här bilden är tagen för fem år sen idag, vet inte när vi blev så gamla ens? Känns som igår vi gick i femman/sexan och umgicks varje dag och hade bestämmt hos vem vi var beronde på vem som slutade först och så satt vi och väntade på varandra i varandras skolor. Det var tider det, kul att Emma tar studenten om ett år liksom HJÄLP snart går vi väl i pesion också. 

50 shades of grey.

I måndags var jag och såg 50 shades of grey med Markus, Bene och Marci. Jag har inte läst böckerna så ville se vad det är alla pratar om så mycket. Jag tyckte filmen var helt okej, Markus som läst böckerna gillade den inte så mycket och Bene verkar tycka att den är jättebra. (och nej bara för jag såg den betyder det inte att jag tycker Mr Grey's beteende i filmen är okej och jag vet att den inte visar bdsm-sex rätt, inga mer disskusioner om det tack)

Som ni vet spenderar jag ju alldeles för mycket tid på Youtube och hittade den här videon, och Ja, jag tycket det var kul...
 
 
Annars händer det inget speciellt i mitt liv. Händer det något speciellt i era?
Kramisar