Valborg.

Min valborg har varit allmänt lugn och bestod av grillning och sällskapsspel med kära grannar. Jag tycker att kolla på en eld är lika viktigt som att skjuta fyrverkerier på nyårsafton (det vill säga väldigt viktigt) men det höll inte mitt sällskap med om så dessvärre har jag inte fått se någon brasa. Men jag har haft det bra ändå, hur kan man inte skratta när man spelar ett sådant här spel?

 
 

Gratis är gott.

Igår hade jag världens mysigaste dag! Först var jag på smultronstället med Ebba och Pella och åt gratis glass och sedan gick vi runt i Söderköping och alla mysiga butiker vi kunde hitta där, blev stopp i flera seconhandbutiker och jag fick med mig 10 knappar hem. Sen på kvällen åkte vi hem till Pella och åt middag och då var även Anna med. Att sitta på en glasveranda och prata med sina kompisar hela natten med massa tända ljus kan vara något av det bästa bästa bästa som finns.

Kärlek /MissLeinonen

 

Rosor är inte alltid röda.

Jag var på ikea i helgen, mest för att kolla lite, jag hade inget speciellt att köpa. Men dessa rosiga burkar och de rosiga påslakanet fick följa med hem. Mitt nattduksbord och säng blev så mycket finare, tycker ni inte det?
 

Kärlek /MissLeinonen