Ge mig allt

Som om det inte räckte med bloggen, Twitter, Instagram och Facebook har jag nu blivit med Tumblr. Till skillnad från alla andra socialamedier där jag heter @missleinonen döpte jag min Tumblr till ge mig allt. Ni kommer dit genom att klicka här. Följ mig gärna och om ni har en egen så kommentera nedan vad den heter så kollar jag in den!
 

Kärlek /MissLeinonen

 

It's the most beautiful time of the year

Idag i skolan fick vi risgrynsgröt till lunch och jag fick sådan himla julkänsla att jag gick hem och gjorde glögg med pepparkakor som jag äter nu samtidigt som jag lyssnar på julmusik. I går satte mamma upp alla adventsljusstakar och jag tycker det är så mysigt. Nu saknas bara snön. 

 

Kärlek /MissLeinonen

 

en såndär rubrik

Det är helt hopplöst att ta bilder nu på vintern när solen har gått ner innan jag kommer hem, men här är i alla fall två försök till bilder på mina nya halsband. Jag fick de som sagt i fredags tillsammans med muggen. Det högra är från Gina Tricot tror jag och det vänstra är - som ni ser - från Lindex. Jag är så himla dålig på att använda smycken men nu har jag bestämt mig för att bli bättre på det!

 Kärlek /MissLeinonen