LAST AFS WEEKEND

I helgen hade vi sista afs-helgen och det var jättesorgligt för det var sista gången jag träffar alla (om jag och Bene inte tar oss ner till Boise på något sätt), så fick säga massa hejdå och gråta endel. Som tur är bor ju de flesta i Europa och det är inte alls svårt att åka och hälsa på varandra. Bara två tjejer i Thailand och sen Marchi i Argentina men honom träffar jag ju i alla fall fram tills jag åker. Här är i alla fall lite bilder. Vi åkte ner på torsdags kväll och då gjorde vi inget speciellt. Fredag morgon började med orientation och vi pratade mycket om hur det skulle bli när vi kommer hem och så. (SVERIGE förvänta er inte att jag är samma person när jag kommer tillbaka som jag var när jag åkte, Hanna Lee sa också att "you guys will never be satisfacted again, you will always travel more and see more" tror det stämmer också. Hon skrämde för övrigt skiten ur oss och sa att det är svårare att komma hem än att komma hit osv osv...) 
 
 
 
Vi pysslade även morsdags kort och det slutade med att vi gjorde "armband".
 
 
Efter lunch åkte vi till Anne Frank Memorial. Jaha? Varför ligger det i Idaho frågar man sig och det är för att en rasistisk grupp var här för ca 15 år sedan och alla som ej var med i gruppen ba WHAT alla kan inte se oss som rasister så de byggde detta. TYP) 
 
 
 
 
Intressant. Borde verkligen läsa den boken?? De sa att hon pratar massa om ett träd som hon ser ut över och det trädet dog för några år sen men innan det dog togs skott ifrån det och nu finns det tio Anne Frank träd. Ett av de kommer planteras här senare i maj. 
 
Efter det åkte vi till The Capital Building och kollade där.
 
 
 
Sen besökte vi det gamla fängelset som jag redan sett med min history class.
 
 
 
På kvällen hade vi dinner med hostfamiljer och volontärer. Lekte lekar och thai tjejerna visade en thaidans.
 
 
 
 
Dagen efter hjälpte vi till på en löpartävling och delade ut nummerlapparna. Vi fick T-shirts som alla signade också.
 
 
 
 
Efter det åkte vi till något som kallades discovery center. Rätt säker på att det är som tom tits hemma i sverige. (Kan någon föressten komma ihåg när var hur varför jag var på tom tits senast? Kollar på google bildsök och känns som jag var där typ nyss men kan inte komma ihåg varför jag skulle vart där?) Sen åkte vi till en innomhus höghöjdsbana. Det sög, var så rädd. Gick bara halva. 
 
 
 
 
 
 
På kvällen åt vi tacos hemma hos Hanna Lee, gosade med hennes PUPPY och sen åkte vi och bowlade. Flera hade sin prom på kvällen så det var inte med på detta. 
 
 
 
 
 
 

Namn:
 

Mail:


Hemsida eller blogg:


Skriv din kommentar här:


Spara?