Måndag måndag

Jaha och så var det måndag igen då. Jag har kommit till det stadiet när skolan inte är rolig och spännande längre utan bara tråkig vilket suger rätt mycket. Lunchen är dock kul haha ;) Efter skolan gick jag och Benedetta till Java (typ som espresso house i Norrköping) för vi behövde prata lite ostört. Java har alltid glutenfria muffins vilket är perfekt! Idag provade jag pepparkaksmuffins och O. M. G. säger jag bara! Smakade precis som pepparkaksdeg! Dit blir det fler besök i vinter det är ett som är säkert! Tillsammans med deras "boul of soul" som är kaffe+varm choklad+kanel med grädde på, där snackar vi julsmaker! 

Efter vårt lilla fika cyklade vi vidare till Benedetta för att jobba med ett engelska projekt. Vi skriver om en person som har förändrat något politiskt i världen och både jag och Bene valde Nelson Mandela så vi kan jobba tillsammans! Perfa när vi har samma projekt men i olika klasser så vi kan jobba tillsammans. 
Elin

mums!URL: http://niles.blogg.se


violetfb18

Daily updated sissy blog
sissy maid tube never marry a man fluffy house slippers
http://sissytales.porndairy.in/?page.nyasia
definition for dress classic dresses for older women fantasy feminization brest enlargement cream youngest transgender best website for meeting singles 1940s fashion adult video chat roomsURL: http://maturesex.sexblog.pw

Namn:
 

Mail:


Hemsida eller blogg:


Skriv din kommentar här:


Spara?